Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΒΙΑΖΑΝ ΚΑΙ ΕΞΕΔΙΔΑΝ 17ΧΡΟΝΗ ΡΟΥΜΑΝΑ

Οι ασιάτες λαθρομετανάστες έχουν γίνει κυρίαρχοι στο εμπόριο λευκής σαρκός και εκδίδουν ανήλικες (κυρίως ανατολικοευρωπαίες) στην… ελληνική αγορά. Οι ελάχιστες διώξεις εις βάρος τους αποδεικνύουν την εμπλοκή και “άλλων”(ημεδαπών) στο δίκτυο.
Μια 17χρονη ανήλικη, ρουμανικής καταγωγής, έπεσε στα χέρια 5 αδίστακτων εγκληματιών, πακιστανικής καταγωγής. Η ανήλικη βρέθηκε κλειδωμένη σε σπίτι, στην περιοχή Νέας Κίου Αργολίδας, όπου η Ασφάλεια Άργους εντόπισε το θύμα. Από την έρευνα προέκυψε ότι οι δράστες μετέφεραν, από την ημέρα των Θεοφανείων, την ανήλικη σπίτι τους, όπου με τη χρήση βίας και απειλών τη βίαζαν και την εξέδιδαν σε ομοεθνείς τους, έναντι χρηματικού τιμήματος.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ναυπλίου, κατηγορούμενοι όλοι για αρπαγή και σωματεμπορία, ενώ δύο εξ αυτών κατηγορούνται επιπλέον και για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.
Στο Ελλαδιστάν της διαφθοράς, της πολιτικής σήψης και της εθνικής εξώνησης, όπου οι θολοκουλτουριάρηδες αριστεριστές με τους «προοδευτικούς» λαθρολάγνους πολιτικάντηδες θεσπίζουν, από κοινού, αντεθνικά νομοσχέδια, οι ορδές των… «οικονομικών» μεταναστών βρίσκουν πρόσφορο έδαφος. Πρόσφορο έδαφος και… κρατική αρωγή για να εγκληματούν, όχι μόνο μία φορά αλλά κατά συρροήν και κατ’ εξακολούθηση. Όλοι οι, συνειδητά και ανθελληνικά, ενεργούντες μετέτρεψαν την Πατρίδα μας στον απόλυτο σκουπιδότοπο της Ευρώπης, όπου κατοχυρώνονται, μετά βαΐων και κλάδων και τάχιστα, τα όποια «δικαιώματα» και απαιτήσεις των δήθεν οικονομικών λαθροεισβολέων. Και μόνον αυτών. Εις βάρος της ψυχικής ηρεμίας, της σωματικής ακεραιότητας και της οικονομικής και εθνικής ευημερίας των Ελλήνων πολιτών.
http://xryshaygh.wordpress.com/