Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ALTER ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 99


    Δημοσιεύουμε το μήνυμα που έστειλε στους μετόχους και τους εργαζόμενους του ALTER ο δικαστικός μεσολαβητής, ο οποίος εξετάζει την αίτηση ένταξης της εταιρείας στο άρθρο 99:

9/01/2012.
Αξιότιμοι Κύριοι από τον ΔΙΚΑΣΤΙΚΌ ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ:
ΠΡΟΣ:
κκ Μετόχους και ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ της "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ" ΑΕ,
Κοινοποίηση:
κκ. Νομικούς Συμβούλους, ΕΤΙΤΑ, ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ.

ΘΕΜΑ: "Υλοποίηση της αποφ. 1002/2011 Πολ. Πρωτ. Αθηνών".

Αξιότιμοι ΚΥΡΙΟΙ,

Η Διαδικασία Δικαστικής διαμεσολάβησης είναι απόρρητη και δεν δημοσιεύονται στοιχεία.θεσμικά τα Μέρη οφείλουν να συμμετέχουν με δεδηλωμένο Εκπρόσωπο τους με παράλληλαόσους συνεργαζόμενους φορείς επιθυμούν και να διατηρούν το απόρρητο της δικαστικής συνδιαλλαγής.Δεν αντιμετωπίζουμε μια απλή συζήτηση φορέων.
Υποβάλλετε όλα τα Μέρη εγγράφως τις θέσεις σας με σοβαρό και θεσμικό τρόπο, χωρίς παρερμηνείες.Οι φημολογίες του καναλιού και των εφημερίδων δεν συνάδουν μιάς αποτελεσματικής επίλυσης τωναστικών διαφορών-σας, η οποία αιτείται της δικαστικής συνδρομής.
Με συλλογική θέληση για εξεύρεση λύσης και με αμεροληψια, ανεξαρτησία στην συναλλαγή να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε τα δικαστικά τεκμήρια που θα ευοδώσουν τη συνέχιση της εργασίας των ΕΡΓΑΖΌΜΕΝΩΝ και της λειτουργίας της ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ-σας Αμφοτέρων.
Εν κατακλείδι, στο εξής οι προτάσεις-σας για κάθε διαφορά θα πρέπει να υποβάλλονται απόόλα τα Μέρη εγγράφως προς Εμένα ως ο κατά νομο της Απ. 1002/2011 δικαστικός διαμεσολαβητής.

Με τιμή
ΚΑΤΑΓΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΜ-ΜΒΑ.