Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Η ζωή της άλλης, το τέλος της σειράς

Αρχικά, το άρθρο μου γι’ αυτή την εβδομάδα θα ήταν για τον νέο ιό που προσβάλει χρήστες του facebook και υποκλέπτει τους κωδικούς πρόσβασης. Στη συνέχεια ταλαντεύτηκα λίγο στο νέο ηλεκτροκίνητο Opel Ampera. Αποφάσισα να καταλήξω στην έκθεση CES 2012. Αλλά όχι, κάτι απόκοσμο με κρατούσε μακριά από τις ιδέες μου και δε με άφηνε να γράψω.
Ένα φαινόμενο ειδεχθές που ταλανίζει πολύ κόσμο. Και ναι… μιλάω για το τελευταίο επεισόδιο της σειράς Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ. Προς θεού, πριν απ’ όλα θέλω να δηλώσω ότι δεν την παρακολουθούσα τη σειρά. Τουλάχιστον όχι μέχρι το τελευταίο επεισόδιο. Απ’ ότι κατάλαβα το επεισόδιο λήξης κρέμασε όλους τους φανατικούς τηλεθεατές με ένα άνοστο και μικρότερο των προσδοκιών τέλος. Αν πάλι κατάλαβα καλά το πρόβλημα σας (τηλεθεατές), δεν είναι το νερόβραστο happy end, αλλά το άδοξο τέλος της “Ξένιας”.
Μετά από τόση δολοπλοκία και δολοφονία θα περιμένατε έναν πυροβολισμό, μια απανθράκωση, κάτι βρε αδερφέ να πληρώσει για όσα έκανε. Αντ’ αυτού σας κέρασε μια αυτοκτονία και κορύφωσε το αίσθημα του ανικανοποίητου μέσα σας.
Η λύση είναι απλή, μάλλον οι λύσεις είναι απλές. Ή πιάνετε την κάμερα και αρχίζεται να γράφετε το τέλος της ζωής της άλλης όπως θα έπρεπε να είναι, πιστέψτε με… με τόσο μίσος στην καρδιά των τηλεθεατών για την τηλεοπτική Ξένια, θα χτυπήσετε ανεβασμένα νούμερα στο youtube ή θα φτιάξετε εφαρμογή για κινητά, υπολογιστές κτλ. για να βγάλετε το άχτι σας με ψηφιακές μπουνιές, κλωτσιές και άλλα τέτοια όμορφα. Η επιλογή δική σας. Καλωσήρθατε στη μετά Ξένιας εποχή!