Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Απλήρωτοι στον ραδιοφωνικό σταθμό Δήμου Ηρακλείου Αττικής


Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ OTA ΑΤΤΙΚΗΣ καταγγείλει τη Διοίκηση του Δήμου Ηρακλείου Αττικής που εδώ και 5,5 μήνες έχει αφήσει απλήρωτους τους συναδέλφους που εργάζονται στο ραδιοφωνικό σταθμό.

Η Διοίκηση του Δήμου Ηρακλείου γνήσιος μιμητής των μπαταχτζήδων Δημάρχων αλλά και της κυβέρνησης του μαύρου μετώπου (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ) έχουν βάλει στόχο να ξεκάνουν το εισόδημα κάθε εργαζόμενου κάθε λαϊκής οικογένειας για να σώσουν τα κέρδη των τραπεζιτών, των βιομηχάνων και των δανειστών.

Λένε ψέματα ότι όλα αυτά τα μέτρα παίρνονται για τη σωτηρία της χώρας. Τα μέτρα αυτά είναι προαποφασισμένα και αποσκοπούν να καταργήσουν ότι απόμεινε από εργασιακά, κοινωνικά και ασφαλιστικά δικαιώματα.

Συνάδελφοι το Συνδικάτο είναι μαζί σας.

Πάρτε τη κατάσταση στα χέρια σας, φτιάξτε επιτροπές αγώνα, ενώστε τη φωνή και τη δύναμη σας με τους υπόλοιπους εργαζόμενους που είναι απλήρωτοι στο Αιγάλεω, την Αθήνας, τον ΕΔΣΝΑ τον Ασπρόπυργου κ.λ.π.

Συστρατευτείτε με το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ και το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα που βρίσκονται όχι μόνο στα λόγια αλλά και στη πράξη δίπλα σας, αγνοήστε τις συμβιβασμένες πλειοψηφίες της ΑΔΕΔΥ και της ΠΟΕ ΟΤΑ (ΠΑΣΚΕ,ΔΑΚΕ,ΑΣΚ) που δεν τους απασχολεί καθόλου η απλήρωτη εργασία που μαστίζει αυτή τη στιγμή σε δεκάδες δήμους στην Αττικής και όχι μόνο. Έτσι έχουν μάθει να λειτουργούν οι συμβιβασμένοι εργοδοτικοί συνδικαλιστές που έχουν υποταχτεί στο υπάρχον σάπιο σύστημα..

Συνάδελφοι.

Όλοι μαζί να γίνουμε τσουνάμι που θα ανατρέψει αυτή τη βάρβαρη πολιτική. Είναι ώρα ευθύνης για το καθέναν μας. Ούτε ένας δεν πρέπει να συμβιβαστεί με αυτή τη κατάσταση. Αν δεν τους εμποδίσουμε, δεν τους σταματήσουμε θα μας κάνουν σύγχρονους δούλους του 21 αιώνα. Λαμπρό παράδειγμα οι χαλιβουργοί όπου 75 μέρες δείχνουν το δρόμο του αγώνα. Αρνήθηκαν την εκ περιτροπής εργασία και τις μαζικές απολύσεις. Έχουμε χρέος να ακολουθήσουμε τα βήματα τους.

Απαιτούμε την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων.

Να πληρωθούν όλοι οι απλήρωτοι συνάδελφοι.

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ OTA ΑΤΤΙΚΗΣ οργανώνει παράσταση διαμαρτυρίας στην Δημοτική αρχή Δευτέρα 16 Γενάρη 9.30 το πρωί.

Να συνεχίσουμε συντονισμένα. Όλοι για έναν Ένας για όλους