Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2012

Το όραμα του Κώστα ΚαραμανλήΑν ο Κώστας Καραμανλής βρισκόταν ακόμα στην εξουσία, η Ελλάδα θα ήταν ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός ενεργειακός κόμβος, θα έλυνε δια παντός το... οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδος για τους Έλληνες.

Με τους ρωσικούς αγωγούς πετρελαίου και φυσικού αερίου που θα διέσχιζαν την Ελλάδα και με την ενοικίαση των λιμανιών μας στην Κίνα, οι Έλληνες θα είχαν μόνιμο και αυξανόμενο εισόδημα.

Σκέφτηκε ο Κώστας Καραμανλής σαν πραγματικός Έλληνας που αγαπάει την πατρίδα του:

Ο Έλληνας δεν παράγει τίποτα, δεν έχει βιομηχανίες, έχει υποτυπώδεις γεωργία και κτηνοτροφία όλα τα εισάγει και με μαθηματική ακρίβεια θα τον πτωχεύσουν οι Εβραιοαμερικάνοι αρχιτοκογλύφοι δανειστές μας με κάποιον Εφιάλτη που θα βρουν , για να τον πάνε στο Δ .Ν Τ. και να δημεύσουν την Ελλάδα μαζί και τους Έλληνες με μισθούς και συντάξεις πείνας όπως στην Λατινική Αμερική, στα Σκόπια και στην Βουλγαρία και έκανε συμφωνίες με την Ρωσία και την Κίνα για πετρέλαια, αγωγούς πετρελαίων, αγωγούς φυσικού αερίου, λιμάνια, που ο Έλληνας θα ζει πλουσιοπάροχα για πάντα και χωρίς άλλα δάνεια.

Αυτό ήταν το όραμα του Κώστα Καραμανλή ,άλλα δυστυχώς βρέθηκε αντίθετος στις ξένες εχθρικές δυνάμεις κατά τα άλλα φίλους μας ο Δούρειος ίππος , o Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την Πασοκόσυμμορία του.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ