Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Σφοδρή επίθεση Καρατζαφέρη στην Αριστερά! [Video]

"Δεν θα αφήσουμε την Ελλάδα να γίνει υποχείριο του ΠΑΜΕ, ούτε θα την αφήσουμε στους εκβιασμούς συμμοριών που κινούνται στις παρυφές του ΣΥΡΙΖΑ".

Για πρώτη φορά ο Γ. Καρατζαφέρης αναφέρθηκε στην εμπλοκή του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη του κόμματος του στο κύκλωμα των εκβιαστών της Θεσσαλονίκης και στις σχέσεις που είχε το συγκεκριμένο άτομο με τον βουλευτή του ΛΑΟΣ Κυριάκο Βελόπουλο.

«Όπως αντέδρασα όταν πήγαν να ακουμπήσουν τον Βορίδη και τον Πλεύρη έτσι θα αντιδράσω αν ακουμπήσουν τον Βελόπουλο» είπε ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κόβοντας την πίτα του κόμματος του στην Θεσσαλονίκη και πρόσθεσε: «Οι κρεμασμένοι της Αριστεράς δεν μπορούν να μιλάνε για σχοινί. Η λάσπη δεν κολλάει σε μας»

Επιτέθηκε μάλιστα σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ των οποίων συγγενικά πρόσωπα βρίσκονται στην φυλακή και έκανε λόγο για συμμορίες. Δριμύ κατηγορώ εξαπέλυσε και εναντίον του ΠΑΜΕ.

«Δεν θα αφήσουμε την Ελλάδα να γίνει υποχείριο του ΠΑΜΕ, ούτε θα την αφήσουμε στους εκβιασμούς συμμοριών που κινούνται στις παρυφές του ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο Γ. Καρατζαφέρης.







real.gr