Σάββατο, 25 Αυγούστου 2012

Έκαναν "κουρέλια" ομπρέλες και ξαπλώστρες!


"Ξέσκισαν" το ύφασμα σε ομπρέλες και ξαπλώστρες στην παραλία του Μπάλου, στα Χανιά, άγνωστοι, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης. Οι δράστες κατέστρεψαν 120 ξαπλώστρες και 60 ομπρέλες, που μάλιστα είχαν αγορασθεί στις αρχές του χρόνου από την εταιρεία "Δήμος Κισσάμου μονομετοχική".

Ο δήμος Κισσάμου "δείχνει" ως κίνητρα της δολιοφθοράς αντίπαλα συμφέροντα ιδιωτών που μέχρι πρότινος εκμεταλλεύονταν την παραλία, που συγκεντρώνει τζίρο εκατομυρίων ευρώ ετησίως.

"Είναι προφανές ότι σ' αυτόν τον «πόλεμο» μπορεί να νικήσει μόνο εκείνος που έχει την δύναμη των πολιτών και όχι τα ιδιωτικά συμφέροντα και οι ευκαιριακοί σύμμαχοι τους. Ο Δήμος Κισσάμου πέρα από την αυτονόητη προσφυγή στην Δικαιοσύνη, δηλώνει ότι θα προστατεύσει με κάθε νόμιμο τρόπο την περιοχή του Μπάλου που αποτελεί «σημαία» της τουριστικής προβολής της Κρήτης και όχι μόνο και ότι δεν τον πτοούν ενέργειες παράνομες με σκοπό τον εκφοβισμό. Οι μόνοι που πρέπει να φοβούνται είναι αυτοί που έρχονται αντιμέτωποι με την τοπική κοινωνία και τον Δήμο που την εκφράζει και στηρίζεται σ' αυτήν" - αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμος Κισσάμου.
cretalive.gr