Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Απεβίωσε 29χρονος Σουηδός ποδοσφαιριστής την ώρα του αγώνα


Ένα νέο θύμα προστέθηκε στον «μαύρο» κατάλογο των ποδοσφαιριστών που έχασαν τη ζωή τους στη διάρκεια αναμέτρησης που συμμετείχαν.
Πρόκειται για...
τον 29χρονο Σουηδό Βίκτορ Μπράνστρομ, ο οποίος απεβίωσε χθες το απόγευμα κατά τη διάρκεια της συνάντησης Πιτέα-Ουμεντάλεν, για τον βόρειο όμιλο της Δ΄ κατηγορίας του σουηδικού πρωταθλήματος. Ο Μπράνστρομ σκόραρε στο 4ο λεπτό και έτρεξε για να πανηγυρίσει, όμως σχεδόν ακαριαία σταμάτησε και σωριάστηκε αναίσθητος στο έδαφος. Στον άτυχο ποδοσφαιριστή έγινε επιτόπια προσπάθεια ανάνηψης ενώ λίγο αργότερα κατέφθασαν τρία ασθενοφόρα για τη διακομιδή του στο νοσοκομείο της πόλης Πιτέα, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.
Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις υπέστη καρδιακή ανακοπή, περισσότερα όμως θα γίνουν γνωστά μετά τη νεκροψία που θα διενεργηθεί στη σορό του. Να σημειωθεί πάντως ότι ο Μπράνστρομ, που είχε αγωνιστεί και στην ανώτατη εθνική κατηγορία με τη Χέλσινγκμποργκ, είχε υποστεί ανάλογο επεισόδιο τον περασμένο Ιανουάριο και αρχικά αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, επέστρεψε όμως καθώς οι εξετάσεις δεν φανέρωσαν την ύπαρξη κάποιου σοβαρού προβλήματος.