Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:Ομογενείς έτοιμοι να εξαγοράσουν το δημόσιο χρέος Ελλάδος και Κύπρου!




H Ελληνική Ομογένεια αναλαμβάνει δράση για την εξάλειψη της κρίσης χρέους της χώρας. Ο πρόεδρος της οργάνωσης "End National Debt", κ. Μανώλης Λαμπράκης, φιλοξενήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης CRETA. 


Μπορεί τα κεντρικά ΜΜΕ να μην έδωσαν έμφαση στις δηλώσεις του ομογενή Προέδρου της Οργάνωσης «End National Debt», ιατρού κ. Μανώλη Λαμπράκη, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης CRETA, αν όμως τα όσα λέει ισχύουν, σύγουρα μιλάμε για την είδηση της χρονιάς. 

Ο επικεφαλής της οργάνωσης «End National Debt» που έχει φτιαχτεί εδώ και δύο χρόνια από Έλληνες της διασποράς, με σκοπό την αντιμετώπιση του Ελληνικού χρέους, δηλώνει πως οι Έλληνες της ομογένειας είναι πλέον έτοιμοι να εξαγοράσουν όλο το δημόσιο χρέος της χώρας με διαδικασίες που ό ίδιος περιγράφει λεπτομερώς. Και. όπως αναφέρει, τώρα είναι η στιγμή ενόψει των μεγάλων δεινών που σχεδιάζουν για την Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει ότι οι ομογενείς με επικεφαλής τον βαθύπλουτο κ. Αρτέμη Σώρρα δε θα αποπληρώσουν το χρέος της Ελλάδος, αλλά με παρεμβάσεις τους στο ΔΝΤ και την ΕΚΤ θα το εξαγοράσουν με ομόλογα του Αμερικανικού δημοσίου που διαθέτουν και τα οποία λήγουν άμεσα .

Τονίζει ότι η ΕΕ γνωρίζει το θέμα και γι αυτό, όπως αναφέρει, έχει αλλάξει τελευταία ο τόνος τους έναντι της Ελλάδος!

Τέλος, ο κ. Μ. Λαμπράκης καταγγέλλει πως προσέφεραν στον πρόεδρο της Κύπρου κ. Χριστόφια 11 δισ, άλλα, σύμφωνα με τον ίδιο, η κυβέρνηση της Κύπρου παλινδρομεί με Κινέζους, με Ρώσους και με ΔΝΤ, χωρίς να προχωρεί στη λύση που της δίνει η ομογένεια!!

Πολύ καλά ακούγονται όλα αυτά για να είναι αληθινά όπως επισημαίνει και ο παρουσιαστής, αλλά οι μέρες είναι κοντά για να διαπιστώσουμε κατά πόσον θα γίνουν πραγματικότητα. 
http://www.silvercity.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=22772:-vid&catid=58:football&Itemid=182