Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

ΕΜΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΑΔΩΝΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ «ΚΡΥΦΩΝ» ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ…


Στις οποίες καταρρέει το ΛάΟΣ…
Άδωνις Γεωργιάδης:«Το ΛάΟΣ εμφανίζει μια σταθερότητα στα ποσοστά του – τουλάχιστον στις δημοσιευμένες δημοσκοπήσεις…»
Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο της ΝΕΤ και στην Έλλη Στάη έδωσε το βράδυ της Τετάρτης, ο υφυπουργός Άδωνις, όπου πέρα από τα γνωστά και χιλιοειπωμένα περί της… σωτηρίας της χώρας, βγήκε κι ένα σημαντικό συμπέρασμα, περί των κρυφών και φανερών δημοσκοπήσεων.
Πιο συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος έκανε λόγο για την «δύσκολη δημοσκοπικά θέση του ΛάΟΣ», όπως κάνουν όλοι οι δημοσιογράφοι τον τελευταίο καιρό.
Εμείς από την πλευρά μας, αναρωτιόμαστε που στηρίζουν όλοι αυτοί τη «δύσκολη δημοσκοπικά θέση», την «κάθετη πτώση», την «δημοσκοπική κατάρρευση» κ.λπ. του ΛάΟΣ, μιας και σε όλες τις δημοσκοπήσεις που έχουν δημοσιευτεί από τότε που έγινε πράξη η τριμερής συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛάΟΣ, παρουσιάζουν το τηλεκόμμα να κρατάει τα προηγούμενα ποσοστά του, εκτός από μία που δείχνει μια πολύ μικρή –όσο πατάει η… γάτα- υποχώρηση.
Αναλόγως μίλησε και ο υφυπουργός Άδωνις, ο οποίος επισήμανε τα εξής: «Το ΛάΟΣ εμφανίζει μια σταθερότητα στα ποσοστά του – τουλάχιστον στις δημοσιευμένες δημοσκοπήσεις…». Τι εννοεί ο υφυπουργός της τριμερούς; Μα δεν είναι σαφές; Ότι, καλά, το ξέρουμε ότι έχουμε βουλιάξει, αλλά μην το λέτε γιατί έτσι κι αλλιώς οι δημοσκοπήσεις που δείχνουν τη θλιβερή –για το ΛάΟΣ- πραγματικότητα μένουν… κρυφές. Στις… σούπες που δημοσιεύονται μένουμε υποτίθεται σταθεροί…    
http://xryshaygh.wordpress.com