Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Η κόρη του Ρασούλη κατά της Χρυσής Αυγής..για τραγούδι του πατέρα της


Έξαλλη έγινε η κόρη του Μανώλη Ρασούλη μόλις πληροφορήθηκε ότι η Χρυσή Αυγή, στη συγκέντρωση σε στρατόπεδο της Κορίνθου χρησιμοποίησε ως ...
μουσική υπόκρουση το τραγούδι "Αχ Ελλάδα σ’αγαπώ" σε στίχους του πατέρα της.

Με ένα μακροσκελές μήνυμα που ανέβασε στο προφίλ της στο Twitter η κόρη του μεγάλου συνθέτη επεσήμανε το τεράστιο ιδεολογικό χάσμα που χωρίζει το περιεχόμενο του τραγουδιού με τη δράση της Χρυσής Αυγής τονίζοντας ότι θεωρεί τη χρήση του τραγουδιού από τη ΧΑ "άκρως επικίνδυνη και εθνικά παραπλανητική".

Για αυτό, συνέχισε, ως δικαιούχος των δικαιωμάτων του εν λόγω τραγουδιού "απαγορεύω ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ" τη χρήση του από τη ΧΑ.

Στη συνέχεια, η Ναταλία Ρασσούλη εξαπολύει ευθείες βολές προς τον Δήμο Κορίνθου επισημαίνοντας ότι οι φορείς του Δήμου κάλεσαν τη Χρυσή Αυγή και μάλιστα γράφει χαρακτηριστικά ότι "η πρόσκληση του Δήμου Κορίνθου στη ΧΑ για να δημιουργήσει εντάσεις με την υπόκρουση "η πιο γλυκιά πατρίδα είναι η καρδιά" ανατριχιάζει.

Αλλά με την επίσημη παρουσία της ΧΑ τα πράγματα παύουν να ανήκουν στη σφαίρα της προσωπικής έκφρασης γνώμης και χρήσης της τέχνης" έγραψε και συνέχισε τονίζοντας ότι "ήδη οι εθνικιστές έχουν αναρτήσει πολλά βίντεο του "Αχ Ελλάδα σ’αγαπώ" προβάλλοντας και προσβάλλοντας την ουσία του τραγουδιού".