Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου 2012

Εθνική ενότητα και… σάλτο μορτάλε από το τρένο!

Εθνική ενότητα και… σάλτο μορτάλε από το τρένο!
Θα πρέπει να ήταν πολύ… ανελαστική η υποχρέωση του Μιχάλη Χρυσχοΐδη ώστε να τον κάνει να αποφασίσει να μη συμμετέχει στην εκδήλωση για την 38η επέτειο της 3ης Σεπτεμβρίου.
Εκτός κι αν πήγε να πάρει… φόρα για το σάλτο μορτάλεπου θα τον οδηγήσει εκτός του «πασοκικού πλοίου» το οποίο τελευταία του είναι άβολο με πρόεδρο τον Βαγγέλη Βενιζέλο.
Αντί λοιπόν της παρουσίας του, όπως αναφέρει το «defence-point«, ο Χρυσοχοΐδης έδωσε στη δημοσιότητα ανακοίνωση – μήνυμα στο οποίο σημειώνει:
«Τα αιτήματα για εθνική ανεξαρτησία, λαϊκή κυριαρχία και κοινωνική απελευθέρωση παραμένουν επίκαιρα ιδιαίτερα στο πλαίσιο του μεγάλου αγώνα που δίνουμε όλοι οι Έλληνες για να υπερβούμε την κρίση και να οικοδομήσουμε ένα ελπιδοφόρο μέλλον.
Στις κρίσιμες στιγμές που διανύει ο τόπος είναι ανάγκη, σε κλίμα εθνικής ενότητας και ομοψυχίας, να εντείνουμε τις προσπάθειες μας για να συνδέσουμε εκ νέου τις διαχρονικές μας αξίες με την σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα.
Με την ευκαιρία της εκδήλωσης για την 38η επέτειο της 3ης Σεπτεμβρίου, θα ήθελα να απευθύνω θερμό χαιρετισμό.
Δυστυχώς όμως, όπως ενημέρωσα και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεών μου εκτός Αθηνών».
Υπενθυμίζεται, ότι η κεντρική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ για την επέτειο της ίδρυσης του Κινήματος στις 3 Σεπτεμβρίου 1974, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα το απόγευμα.

http://www.politis-gr.com/?p=34855